Házfal

A társasházi élet még sosem volt ilyen könnyű, mint most. Megváltoztatja a házban lakók életét. Ez a Házfal.

Kipróbálom

Társasházi lakóknak

A Házfal egy közösségi tér, ahol a lakók megismerhetik egymást. Segíti az összefogást, megkönnyíti a lakók érdekeinek érvényesítését. A Házfal egy olyan menedzsment eszközt nyújt a lakások tulajdonosainak melynek segítségével átlátható módon értesülnek az ingatlan ügyeiről, segíti az albérlők kezelését, mindezt bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről, nyelvi korlátok nélkül.

A ház karbantartása, megszépítése, elhetőbbé tétele minden lakó érdeke. Célunk összehozni az azonos érdeklődésű embereket és segíteni a közösségi tevékenységüket. Legyen az a kert a lakók által való gondozása, a közös kutyasétáltatások megszervezése vagy a problémás lakók figyelmeztetése a közösség érdekében.

A Házfal bevezetése kizárólag a közös képviselő által lehetséges. Ennek oka, hogy a ház ügyeivel elsősorban Ő foglalkozik, hiteles információk csak tőle származhatnak. A rendszer zárt, külső személyek nem láthatják a társasház ügyeit.

Társasházi közös képviselőknek

A Házfal egy felhő alapú online szolgáltatás, mely a közös képviselők számára nyújt rájuk szabott szolgáltatásokat, amelyek megkönnyítik az adminisztrációt, hatékonyabbá teszik a működést, ezáltal költséget csökkentenek. A lakók számára a rendszer átláthatóbbá teszi a ház pénzügyeit, egyszerűsíti a ház ügyeiben való részvételt és közösségi teret alakít ki. Valamint segíti a lakók és közös képviselők közötti kommunikációt és erősíti a helyi közösségi összefogásból adódó lehetőségeket.

A Házfal megoldást nyújt a belső adminisztrációra, kommunikációra és ügyintézésre. Hatékonyságot növel a közös képviselőknél, akik így ugyanakkora erőforrással több házat kezelhetnek és méretgazdaságosabban működhetnek. A lakók számára megkönnyíti a kontrollt és közösségépítő hatású.

A Technológiáról

A Házfal rendszer egy felhő alapú szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy az adatok földrajzi korlátok nélkűl bárhonnan megtekinthetőek. A technológiának hála az adatok nagyobb biztonságban vannak mint a helyi mentések során. További nagy előnye, hogy nem igényel nagy számítási kapacitást a felhasználói oldalról, a rendszer akár egy okostelefonról, vagy tabletről is kiválóan és rendkívül gyorsan használható.